27.10. Plzeňská diabolka - 1.kolo Západočeského poháru

V Plzni začala nová vzduchovková sezóna pro pistoláře. Náš klub uspořádal soutěž „Plzeňská diabolka“ - 1.kolo Západočeského poháru ve vzduchové pistoli. Ve startovním poli se sešlo 33 pistolářů a pistolářek ve čtyřech věkových kategoriích. Trochu nižší účast oproti jiným letům byla ovlivněna faktem, že v Plzeňském kraji začaly podzimní prázdniny. Ale nevadí průběh soutěž byl zdárný a výsledky těch nejlepších byly velmi dobré. Aby byly podmínky trochu stíženy pouštěli jsme obě směny reprodukovanou hudbu.

 Z našeho klubu si první závod sezóny nenechalo ujít 8 pistolářů a 3 pistolářky. V každé kategorii jsme získali úspěch mezi „prvními třemi na bedně“. Přes  umístění na bedně všichni naši pistoláři na začátek sezóny asi se svými výsledky nebyli spokojeni.

V kategorii mužů a juniorů skončil na druhém místě Martin Kubeš výkonem 558 b. V kategorii seniorů zvítězil nejlepším výkonem dne 563 b. Jiří Geleti. V kategorii žen a juniorek skončila na druhém místě Tereza Tomanová výkonem 535 b. a na třetím místě skončila Zdeňka Strnádková výkonem 529 b. V kategorii dorostu skončila na třetím místě Kateřina Sochorová vykonem 341 b.

Na začátek sezóny slušné výkony, našim úspěšným gratulujeme a všem držíme palce do nové sezóny ke stálému zlepšování.  

Na Rajčeti najdete foto